سیر سیاه چه جوری مصرف کنیم 2023-08-16

طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری + بهترین زمان مصرف سیر سیاه

بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه در این مورد نشان داده است که سیر سیاه می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ کمک کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می تواند رادیکال های آزاد بدن را نیز مسدود کند. این خواص سیر سیاه می تواند آسیب سلولی را کاهش دهد و به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول های سرطانی در بدن کمک کند.

اما در سال‌های اخیر، این برگ های سیر به خودی خود به یک نیروی آشپزی تبدیل شده‌اند و در یک دوره کوتاه بین بهار و تابستان که در فصل هستند، به‌صورت دسته‌جمعی در بازارهای کشاورزان فروخته می‌شوند. البته، می‌توان آن را پس از حدود ده روز خورد، اما اگر می‌خواهید خیلی خوشمزه شود، باید تا ۴۰ روز صبر کنید. در این مورد، سیر سیاه‌تر تشکیل خواهد شد و طعم ترد و خوشمزه است. ‌می‌توانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. طبق گزارش‌ها یک خانم به دلیل یک واکنش آلرژیک به سیر سیاه دچار پنومونی شد. این دسته از فواید ذکر شده برای سیرسیاه به صورت تجربی و بر اساس مصرف برخی از افراد و عملکرد مثبتی که روی آن ها داشته ثابت شده و ممکن است فواید بسیار دیگری نیز داشته باشند که به اثبات نرسیده.

سیر سیاه و سیر معمولی ممکن است در درمان مشکلات جنسی مؤثر باشد، اما شواهد قطعی در این زمینه وجود ندارد. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که مواد غذایی غنی از روی و منیزیم می‌توانند به درمان زود انزالی کمک کنند و سیر سیاه منبع خوبی از این مواد است. افراد با سابقه آلرژی به سیر زنان باردار و شیرده و افرادی که از داروهای خاص استفاده می کنند باید قبل از مصرف سیر سیاه با پزشک خود مشورت کنند. استفاده از سیر سیاه به مقدار زیاد ممکن است خون را رقیق کند و این مسئله می‌تواند در افرادی که در حال حاضر برای لخته‌شدن خون مشکل دارند یا داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند دردسرساز باشد.. استفاده از سیر سیاه به مقدار زیاد ممکن است خون را رقیق کند و این مسئله می‌تواند در افرادی که در حال حاضر برای لخته‌شدن خون مشکل دارند یا داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند دردسرساز باشد. سیر تغییرات زیادی می‌کند و تشخیص زمان آماده‌شدن آن دشوار است.

سیر سفید طعم قوی و تندی دارد و این باعث می شود دهان و تنفس بوی تندی بگیرد. اگر سیر سفید را خام مصرف کنید ممکن است برای برخی افراد ناخوشایند باشد و بیشتر از آن به عنوان یک ماده آشپزی عالی استفاده می شود. سیر سیاه در اصل همان سیر خام است که تحت شرایط کنترل شده با درجه حرارت بالا و رطوبت بالا در طول چند هفته تخمیر شده و به سیر سیاه تبدیل می شود. پروویتامین A که به مقدار مناسب در سیر یافت می شود، می تواند به بتاکاروتن تبدیل شود، یک آنتی اکسیدان ارزشمند که می تواند مستقیماً از سلامت بینایی محافظت کند. تحقیقات این ترکیب را با نرخ کمتر دژنراسیون ماکولا و پیشرفت کندتر آب مروارید مرتبط دانسته است. هنگامی که افراد با بیماری های متعدد، از جمله بیماری کبدی، مشکل دارند، بدن موادی را منتشر می کند که ممکن است مانع از دریافت اکسیژن در خون شود.

مصرف منظم سیر سیاه، چه به صورت مکمل و چه به عنوان یک افزودنی غذایی، می‌تواند به افزایش سرعت متابولیسم، کنترل وزن و حفظ تناسب اندام کمک کند. این ماده طبیعی به ویژه برای افرادی که به دنبال روش‌های سالم و بدون عوارض برای کاهش وزن هستند، انتخابی عالی است. سیر سیاه به دلیل فرآیند تخمیر طولانی که طی می‌کند، به منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات انرژی‌زا تبدیل می‌شود که می‌تواند به افزایش سطح انرژی و کاهش خستگی کمک کند.

بهترین زمان استفاده از سیر سیاه برای گرفتن نتایج مطلوب، بهتر است این ماده را به صورت ناشتا و قبل از خوردن صبحانه میل کنید. برخی از مواد شیمیایی در سیر سفید طی فرایند تخمیر تخریب می‌شوند و این مواد شیمیایی خصوصاً آلیسین همانی هستند که عامل طعم تند و بوی خاص آن می‌باشند.. وقتی این مواد شیمیایی به‌مرورزمان کهنه می‌شوند، طعمی شیرین و مطبوع به سیر می‌دهند.. شیوه گرمادهی به سیر از غلظت آلیسین کم می‌کند؛ اما خاصیت کلی آنتی‌اکسیدانی سیر را تقویت می‌کند..

به این صورت که سیر را در دستگاه های خاصی که دما و رطوبت مشخصی دارند در مدت زمان ۴۰ الی ۹۰ روز قرار می‌دهند. در این فرایند آلیسین موجود در سیر به آنتی اکسیدان تبدیل میشود و به همین دلیل بوی بد سیر سفید از بین میرود. سیر سیاه با کاهش چربی موجود در خون، تأثیر مثبتی بر روی رگ‌ها دارد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، از جمله فشار خون و سکته را کاهش می‌دهد. تحقیقات در کره جنوبی نشان داده‌اند که سیر سیاه در محافظت از کبد بسیار مؤثر است. این سیر به خوبی چربی‌های جمع‌شده در کبد را کاهش داده و از آسیب‌های ناشی از تغذیه نامناسب جلوگیری می‌کند.

سیر سیاه دکتر بیز

سیر سیاه همچنین تعدادی از فواید سلامتی را ارائه می دهد که بیشتر از سیر خام است، دلیل خاصیت 3 برابری سیر سیاه وجود سه برابری آنتی اکسیدان بیشتر است. به این ترتیب مصرف آن در کنار غذا باعث کاهش میل به پرخوری شده و در نتیجه منجر به کاهش وزن می شود. مصرف ناشتای سیر سیاه می‌تواند متابولیسم بدن را بالا برده و به کاهش چربی بدن به ویژه چربی شکمی، کمک کند. بعضی از فرهنگ‌ها هم از سیر سفید و هم از سیر سیاه برای تقویت میل جنسی در مردان استفاده می‌کنند..

سیر سیاه ممکن است با داروهای دیگری که مصرف می‌کنید تداخل ایجاد کند، مثلاً داروهای رقیق‌کننده خون و فشارخون و داروهای مربوط به عفونت ویروسی در افرادی که نقص ایمنی دارند. به گزارش بهداشت نیوز، تخمیر سیر تازه به این صورت است که آن را به مدت ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه و در رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد نگهداری می‌کنند. کار ساده‌ای نیست؛ اما بعد از تخمیر، سیر حالت ژله‌ای پیدا می‌کند، رنگ حبه‌های سیر سیاه می‌شود و مزه شیرینی پیدا می‌کند. هم سیر سفید و هم سیر سیاه مواد غذایی سالمی در وعده‌های غذایی‌تان می‌توانند باشند.

استفاده از این نوع سیر به مصر باستان برمی‌گردد و از آن در طب سنتی هند و چین نیز استفاده می‌شود. سیر سیاه طی فرایند تخمیر و کهنگی (aging) تولید می‌شود که به آن واکنش مایارد یا مایار (Maillard reaction) می‌گویند. افرادی که به سیر تازه یا سایر محصولات مرتبط با سیر آلرژی دارند، ممکن است به سیر سیاه نیز حساسیت نشان دهند.

سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، می‌تواند نقش مهمی در کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن ایفا کند. این ماده با داشتن ترکیبات فعال مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، به تحریک فرآیندهای چربی‌سوزی و افزایش فعالیت متابولیکی کمک می‌کند. سیر سیاه با بهبود عملکرد سلول‌ها در استفاده از انرژی و کاهش ذخیره چربی در بدن، فرآیند کاهش وزن را تسهیل می‌کند. سیر سیاه از طریق گشاد کردن عروق (وازودیلاتاسیون) باعث کاهش مقاومت در برابر جریان خون می‌شود و فشار وارد بر دیواره رگ‌ها را کاهش می‌دهد. این اثر می‌تواند خطر بروز مشکلاتی مانند سکته قلبی و مغزی را کاهش دهد. علاوه بر این، سیر سیاه به کاهش فعالیت آنزیم آنژیوتانسین (ACE) کمک می‌کند؛ آنزیمی که مسئول تنگ کردن عروق و افزایش فشار خون است.

عصاره سیر سیاه، رادیکال‌های آزادی را که می‌توانند به کبد و خون و کلیه‌ها آسیب بزنند کاهش می‌دهد. سیر سیاه می‌تواند به تنظیم انسولین و کنترل سطح قند خون در بدن کمک کند.. سیر سیاه ریسک دیابت بارداری را پایین می‌آورد و این پتانسیل را دارد که از عوارض ناشی از دیابت کنترل نشده پیشگیری کند..

طعم سیر سیاه کمی شیرین و مانند طعم ملاس و بافتش نرم و چسبناک است. هرچند تحقیقات زیادی درباره تأثیر سیر سیاه در دوران بارداری و شیردهی انجام نشده، اما توصیه می‌شود که زنان باردار و شیرده در مصرف این ماده زیاده‌روی نکنند. احتمال دارد که ترکیبات فعال آن باعث تحریک یا تغییر در هورمون‌ها شود. این ماده همچنین به دلیل داشتن طعم ملایم‌تر و نبود بوی تند سیر تازه، به راحتی در رژیم غذایی روزانه گنجانده می‌شود و تأثیر مثبتی بر سلامت کلی بدن دارد.

برگ های سیر ساقه های گلی هستند که از پیاز سیر سرچشمه می گیرند. در طول دوره رشد قبل از ظاهر شدن برگ های سیر، شروع به پیچیدن به سمت بالا می‌کند و به شکل 1 تا 3 کلاف مرتب می‌ شود. برگ سیر های بهاری طعم ملایم تری دارند.آنها ممکن است به صورت خام در سالاد و همچنین سرخ کردنی مورد استفاده قرار گیرند.

بر خلاف سیر معمولی، که به نوعی وسیله  نیاز دارد تا طعم خود را به دهان منتقل کند، برگ ها خودکفا هستند. سس سیر را می توان به صورت خام یا پخته خورد و به انواع غذاها اضافه کرد. بسیاری از مردم جوانه را دور می اندازند زیرا در غذاهای خام خیلی جالب نیست. آنها کالری بسیار کمی دارند - فقط 30 کالری در هر 100 گرم - و همچنین مقادیر خوبی از فیبر غذایی ، ویتامین C و پروویتامین A.برگ های سیر ساقه هایی هستند که از پیاز گیاهان سیر یقه سخت رشد می کنند. شما می توانید در خانه هم آن را درست کنید فقط به صبر و مدوامت در حرارت نیاز دارد.

به دلیل خاصیت رقیق‌کنندگی خون، توصیه می‌شود که مصرف سیر سیاه حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی قطع شود تا خطر خونریزی حین جراحی کاهش یابد. سیر سیاه به طور کلی برای دستگاه گوارش مفید است، اما در برخی افراد که دستگاه گوارش حساسی دارند، ممکن است باعث نفخ، اسهال یا سوزش معده شود. افرادی که از داروهای رقیق‌کننده خون مانند وارفارین یا آسپرین استفاده می‌کنند، ممکن است با خطر خونریزی مواجه شوند.

برخی از دانشمندان ترکیبی را یافته‌اند که با آلزایمر مرتبط است. به‌گفته آنها اگر در مغز التهاب کمتری وجود داشته باشد، میزان این ترکیب کاهش می‌یابد و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر نیز کمتر می‌شود. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی می‌تواند نه تنها سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشد، بلکه به عنوان یک راه طبیعی برای افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب‌های داخلی بدن عمل کند.

با اینکه سیر سیاه مغذی‌تر از سیر سفید است و فواید فراوانی برای سلامتی دارد، ماده غذایی شناخته‌شده‌ای نیست و چندان استفاده نمی‌شود. در ادامه، با فواید سیر سیاه برای سلامتی و طرز تهیه آن در خانه آشنا می‌شویم. مخلوط سیر سیاه با عسل یا روغن زیتون یک ترکیب تقویتی عالی برای بدن است که می‌توان آن را روزانه مصرف کرد.

برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید. مصرف مستمر و روزانه روی سلامتی بدن بعد از ۱ ماه تاثیر می گذارد. سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود. می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید.

همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود. در ابتدا توصیه می‌کنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. بهترین زمان مصرف سیر سیاه برای لاغری، به صورت ناشتا و با معده خالی است.

می‌توان سیر سیاه را به عنوان چاشنی در کنار وعده غذایی مصرف کرد یا آن را در زمان‌های معین برای رسیدن به اهداف درمانی مختلف مصرف کرد. بسیاری از مردم این ماده مغذی را به همراه نان تست در وعده صبحانه میل می‌کنند تا انرژی آنها در طول روز تأمین شود. سیر سیاه در کشور کره به عنوان یک ماده غذایی سنتی و دارویی شناخته شده است. در سال های اخیر با افزایش تحقیقات و مطالعات علمی در مورد فواید آن این ماده در بسیاری از کشورها از جمله ایران به عنوان یک مکمل غذایی و دارویی مورد توجه قرار گرفته است.

با کاهش التهاب، بدن راحت‌تر می‌تواند چربی‌های اضافی را بسوزاند و وزن خود را کاهش دهد. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند آنزیم‌های کبدی مانند ALT و AST را که نشان‌دهنده سلامت کبد هستند، در سطح نرمال نگه دارد. این امر نشان می‌دهد که سیر سیاه می‌تواند آسیب‌های کبدی ناشی از مصرف الکل، داروها یا بیماری‌های مزمن را کاهش دهد. یکی از مکانیزم‌های مهم ضدسرطانی سیر سیاه، توانایی آن در تحریک فرآیند آپوپتوز (مرگ برنامه‌ریزی شده سلولی) در سلول‌های سرطانی است.

خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی سیر سیاه می‌تواند سلول‌های آسیب‌دیده بدن را ترمیم کند. مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مثل زوال عقل و آلزایمر که ناشی از آسیب سلول‌های مغزی‌اند کمک کند. خواص سیر سیاه؛ در این پست می توانید خواص سیر سیاه را مشاهده کنید و برای پیشگیری و درمان بیماری ها از آن استفاده کنید. سیر سیاه ویژگی های خاصی دارد که آن را برای درمان بیشتر بیمارهای استفاده می کنند.

این فرآیند باعث تولید ترکیبات جدیدی می‌شود که طعم و خواص سیر سیاه را از سیر سفید متمایز می‌کند. در این مقاله به بررسی خواص این محصول و طرز تهیه آن می پرداریم با ما همراه باشید. سیر سیاه اثرات مثبتی بر سلامت قلب و عروق دارد، تقریباً مشابه سیر تازه. این ماده طبیعی به خوبی می‌تواند پلاک‌های چربی داخل عروق را کاهش دهد.

هرازگاهی آرام‌پز را بررسی کنید که در همین حالت باشد یا خاموش نشده نباشد. در برخی موارد، مصرف طولانی‌مدت یا دوز بالا می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند خونریزی، حساسیت یا واکنش‌های آلرژیک شود. هر چه مخلوط طولانی تر بماند، طعم ها بیشتر با هم ترکیب می شوند.

پژوهش‌هایی نیز انجام شده است که بر اساس آنها، سیر سیاه خواص ضدسرطانی دارد و می‌تواند از کبد در برابر آسیب محافظت کند. سیر سیاه با وجود خواص بی‌شمار برای سلامت، در برخی موارد می‌تواند عوارض جانبی به همراه داشته باشد، به ویژه زمانی که بیش از حد مصرف شود. بیشتر این عوارض ناشی از تأثیر سیر سیاه بر فشار خون، انعقاد خون و سیستم گوارش است. ترکیبات فعال موجود در سیر سیاه مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، اگرچه به بهبود بسیاری از عملکردهای بدن کمک می‌کنند، اما ممکن است برای برخی افراد باعث تحریک معده، افت فشار خون یا تداخل دارویی شود. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی، تأثیر چشمگیری در افزایش سلامت پوست و مو دارد. این ترکیبات با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد، از پیری زودرس جلوگیری کرده و به حفظ جوانی و شادابی پوست کمک می‌کنند.

سیر سیاه پلاک های چربی دورن خون را با رسوب در دیواره رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق می شوند و جریان خون و در نتیجه سکته مغزی و قلبی شود. سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی خواص ضد التهاب بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند. بنابراین مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بهتر است سیر مصرف کنند. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود.

سیر سیاه نسبت به سیر سفید و خام دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی بیشتری است.. گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی هفتگی کمک می‌کند دفاعتان در برابر بیماری‌های مزمن و استرس اکسیداتیو قوی‌تر شود. سیر سیاه نسبت به سیر سفید و خام دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی بیشتری است. طی فرایند تهیه سیر سیاه، آلیسین ناپایدار به مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی پایدارتر تبدیل می‌شود. خواص آنتی‌اکسیدانی سیر سیاه بسیار قوی‌تر از سیر تازه است، زیرا در نتیجه فرایند تخمیر، میزان آنتی‌اکسیدان‌های سیر ۲ تا ۳ برابر می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌ها از سلول‌های بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری می‌شود) محافظت می‌کنند.

در اینجا با سبزی خوشمزه و خوش عطر برگ سیر آشنا شدید در کشور ما و مناطق شمالی برگ سیر محلی وجود دارد که می توانید آن را تهیه نمایید، امیدواریم که از این مطلب استفاده و لذت برده باشید. سیر برای تقویت گردش خون و اکسیژن در سراسر بدن شناخته شده است و برگ های سیر نیز از این قاعده مستثنی نیستند. برخی از مواد فعال موجود در سیر در واقع می توانند اکسیژن رسانی به خون را افزایش دهند که می تواند سطح انرژی و سرعت ترمیم را در بدن افزایش دهد. استفاده از سیر سیاه به مقدار زیاد ممکن است خون را رقیق کند و این مسئله می‌تواند در افرادی که در حال حاضر برای لخته‌شدن خون مشکل دارند یا دارو‌های رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنند دردسرساز باشد.. سیر تازه در این محفظه‌ها پس از گذشت ۲ تا ۳ ماه به سیر سیاه تبدیل می‌شود.

سیر سیاه نوعی سیر است که با فرآیندی به نام تخمیر، به رنگ سیاه و طعم شیرین و ملایم تبدیل می‌شود. آیا درباره خواص و طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری چیزی می‌دانید؟ ما در این مطلب از آلامتو به تاثیر سیر سیاه در کاهش وزن می پردازیم. سیر سیاه یک ماده غذایی منحصر به فرد با خواص درمانی و تغذیه ای متعدد است.

برگ های سیر شامل مواد آلیوم متعددی هستند که علاوه بر این در پیاز گیاهان سیر قرار دارند. این نوع مواد ممکن است از آنزیم‌های موجود در بدن که برای تجزیه بافت استخوانی مناسب هستند جلوگیری کنند. با افزایش سن، این امر برای جلوگیری از شکستگی و همچنین آرتروز ضروری‌تر می‌شود. سیر سیاه ممکن است با دارو‌های دیگری که مصرف می‌کنید تداخل ایجاد کند، مثلاً دارو‌های رقیق‌کننده خون و فشارخون و دارو‌های مربوط به عفونت ویروسی در افرادی که نقص ایمنی دارند. همانطور که ذکر کردیم طرز تهیه سیر سیاه با استفاده از دستگاه هایی است که بتوانند این فرایند تخمیر را انجام دهند و بافت سیر را تغییر دهند.

این امر باعث می‌شود که بدن به جای ذخیره چربی، از قند و چربی به عنوان منبع انرژی استفاده کند. همچنین، سیر سیاه با کاهش اشتها و ایجاد احساس سیری طولانی‌تر، مانع از پرخوری و مصرف کالری اضافی می‌شود. سیر سیاه به دلیل طعم دلپذیرتر و خواص دارویی قوی‌تر، امروزه به عنوان یک ماده غذایی پرطرفدار در رژیم‌های غذایی سالم شناخته می‌شود. سیر سیاه را می توانید بدون اضافه کردن به هیچ مواد غذایی به تنهایی مصرف کنید، زیرا طعم و شدت تندی سیر سفید را ندارد و همچنین دهانتان بوی نامطبوعی نمی گیرد. سس سیر با صرف 30 کالری در هر 100 گرم، مقدار قابل توجهی در رژیم غذایی ایجاد می کند. آنها سرشار از فیبر هستند و همچنین حاوی مقادیر عالی ویتامین C و پرو ویتامین A هستند که از پوست و همچنین ریه ها محافظت می کند.

آلیسین و آلیوم، دو جزء فعال سیر، می‌توانند از ایجاد آنزیم‌هایی که سرعت تجزیه بافت استخوانی را تسریع می‌کنند، جلوگیری کنند. بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت می‌دهند. شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. از خاصیت سیر سیاه برای لاغری میتوان به عنوان مهم ترین خاصیت آن یاد کرد.

با این حال، قبل از شروع هرگونه درمان یا تغییر در رژیم غذایی، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید. افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی مؤثر در تنظیم سطح کلسترول خون شناخته می‌شود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌شود که نقش کلیدی در کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) دارند.

مصرف منظم سیر سیاه یا استفاده از ماسک‌های حاوی این ماده می‌تواند به روشن‌تر شدن پوست، کاهش لکه‌های تیره و افزایش شفافیت آن کمک کند. یکی از عوامل اصلی خستگی، استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن است که باعث افت عملکرد سلول‌ها و کاهش انرژی می‌شود. سیر سیاه با خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی خود، از آسیب‌های ناشی از استرس اکسیداتیو جلوگیری کرده و فرآیند تولید انرژی در سلول‌ها را بهبود می‌بخشد. این امر باعث می‌شود بدن انرژی بیشتری تولید کند و فرد احساس نشاط و سرزندگی بیشتری داشته باشد.

این خاصیت به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 که در جذب و استفاده از انسولین دچار مشکل هستند، بسیار مفید است. سیر سیاه یکی از قوی‌ترین مواد طبیعی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام می‌شود، باعث افزایش سطح آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی می‌شود که نقش مهمی در مقابله با عوامل بیماری‌زا دارند. این ترکیبات، مانند پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها، به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و سلول‌های ایمنی را تقویت می‌کنند.

این خاصیت به ویژه برای افرادی که در معرض عوامل خطرزا مانند آلودگی هوا، تغذیه نامناسب یا سابقه خانوادگی سرطان هستند، اهمیت زیادی دارد. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی، چه به صورت مستقیم و چه به شکل مکمل، می‌تواند به عنوان یک راه طبیعی برای افزایش سطح انرژی، کاهش خستگی و بهبود عملکرد کلی بدن عمل کند. محققان دریافته اند که سیر خام و سیر سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر اسیب کمک می کند. در مطالعات حیوانی که انجام شده است نشان داده که عصاره سیر سیاه می تواند به کاهش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب دارند کمک می کند. بهترین روش مصرف سیر، خرد کردن و قرار دادن آن در معرض هوا به مدت ۱۰ دقیقه قبل از پخت است تا بخشی از آلیسین آن حفظ شود. بنابراین، اگرچه سیر خام قوی‌ترین اثر درمانی را دارد، اما سیر پخته‌شده نیز همچنان مفید است و می‌تواند جایگزین مناسبی برای کسانی باشد که نمی‌توانند سیر خام مصرف کنند.

سیر سیاه همچنین به تقویت تولید کلاژن و الاستین کمک می‌کند که این امر باعث حفظ خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش چین و چروک می‌شود. مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند پوست را شاداب‌تر کرده و از بروز لکه‌های تیره و علائم پیری جلوگیری کند. سیر سیاه به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، نقش مهمی در کاهش استرس اکسیداتیو و مقابله با پیری زودرس دارد. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش سطح ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلی‌فنول‌ها و فلاونوئیدها می‌شود که به طور مؤثری رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کنند. رادیکال‌های آزاد مولکول‌های ناپایداری هستند که به سلول‌ها آسیب می‌رسانند و فرآیند پیری را تسریع می‌کنند.

سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. علاوه بر پوست، سیر سیاه از اندام‌های داخلی نیز محافظت می‌کند.

خواص سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به ارتقاء سلامت قلب شناخته شده است. سیر سیاه نیز همان اثرات محافظتی را دارد و می تواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کرده و از خطر بروز بیماری های جلوگیری کند. طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است. اما خوردن سیر سیاه باعث کاهش فشار خون می شود و بنابراین افرادی که به طور عاید فشار خون پایینی دارند بهتر است همراه با خوراکی آن را مصرف کنند و یعد از خوردن آن دو لیوان آب مصرف کنید. یکی دیگر از مزایای سیر سیاه، توانایی آن در تحریک تولید کلاژن است. کلاژن یکی از مهم‌ترین پروتئین‌های ساختاری پوست است که باعث افزایش انعطاف‌پذیری و کاهش چین و چروک می‌شود.

التهاب مزمن یکی از عوامل اصلی بسیاری از بیماری‌های جدی از جمله آرتریت، بیماری‌های قلبی و حتی سرطان است. مصرف سیر سیاه می‌تواند به کاهش درد و تورم در افرادی که از بیماری‌هایی مانند آرتریت روماتوئید یا دردهای عضلانی و مفصلی رنج می‌برند، کمک کند. همچنین، این ماده طبیعی می‌تواند میزان درد ناشی از ورزش یا فعالیت بدنی سنگین را کاهش داده و روند بهبود عضلات را تسریع کند.

این ریز مغذی ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند و سطح پلی فنل سیر سیاه حداقل دو برابر سطح موجود در سیر تازه هستند. در یک مطالعه نشان داده شده است که سطح پلی فنول ها در سیر تازه پس از انجام فرایند سیر سیاه در واقع سه برابر افزایش می یابد. پلی فنول ها به دلیل تاثیرات آنها بر مدیریت دیابت، کاهش وزن و موارد دیگر مورد مطالعه قرار می گیرند. جالب است بدانید که سیر سیاه تمام خواص سیر سفید را 3 برابر بیشتر دارد.

بهترین زمان مصرف سیر سیاه، صبح‌ها با معده خالی است که جذب مواد مغذی آن افزایش یابد. در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است.

در واقع اجزای سیر همان را دارد که ممکن است به اکسیژن رسانی مجدد خون و حفظ سلامت بافت ها و اندام ها کمک کند. این غذاها فقط برای چند هفته در هر سال در دسترس هستند، بنابراین کسانی که عاشق آشپزی هستند، به دنبال این افزودنی های خوش طعم به دستور العمل های تابستانی باشند. از آنجایی که آنها مستقیماً از پیاز سیر می آیند، این برگ ها همچنین حاوی منبع غنی از مواد مغذی و مواد معدنی حیاتی و همچنین مواد فعال و آنتی اکسیدان های خاصی هستند. برای بهره بردن از مزیت‌های سیر پخته برای سلامت بدن، سیر خام له شده را در انتهای زمان پخت به غذا اضافه کنید.